WELKOM OP DENDROBATES WORLD

Met groot verdriet melden wij u dat Chris van der Lingen op 30 september 2011 op zijn zo geliefde Bocas del Toro is overleden. Neem voor vragen over openstaande bestellingen van de Morph Guide en/of Dendrocare contact op met mij via e-mail.

Christian Wiegman (Zoon / Webmaster)

De Pijlgifkikkers van de familie Dendrobatidae leven in, of nabij de regenwouden van midden en Zuid-Amerika. Hun kleuren, dagactiviteit en broedzorg maakt van deze dieren interessante terrariumdieren. Toen ik 33 jaar geleden met het houden van gifkikkers begon, waren er bijna alleen wildvang dieren te koop. Slechts enkele mensen in Nederland lukten het, te kweken met deze dieren.

Heden worden deze dieren door vele mensen, in grote getale gekweekt, zodat import nagenoeg niet meer nodig is. Op deze site vindt u informatie, als u met de hobby wilt beginnen, met als doel, een goede verzorging van de dieren, en misschien wel kweekresultaten.

Veel succes!

Chris van der Lingen

PPPP

Laatste update: 22 - 12 - 2010

Alle, op deze site getoonde artikelen en fotos zijn door copyrights beschermd, en mogen niet zonder toestemming van C v/d Lingen gebruikt worden.